FŰT-KER
FŰTÉSSZERELŐ BIZTONSÁGTECHNIKAI ÉS KERESKEDELEM KFT.
Referenciák Kapcsolat
Egyéb ipari szerelvények
Vogel Della egyenes csőradiátor

DELLA változat

A Vogel & Noot DELLA fürdőszobai fűtőtestszéria a klasszikus, elegáns csőradiátorok designvilágát jeleníti meg az Ön lakásában. Kéztörlőit, törölközőit pillanatok alatt megszárítja, ami jelentős többletszolgáltatást jelent. Tartozékként egy elektromos fűtőelem minden fűtőtestbe beépíthető, így az használható fűtési szezonon kívül is. A fürdőszobai fűtőtest kiképzését tekintve klasszikus csatlakozással kapható.

Műszaki információk

A szállításra kerülő áru A fürdőszobai fűtőtest formatervezett csőrendszerből készült termék és a következő ingyenes tartozékok egészítik ki: egy légtelenítő dugó, egy vakdugó, egy készlet a falra szereléshez a mindenkori fűtőtestszínben, segédeszközök a szereléshez és a szerelési útmutató. Tartozékok A fűtőtestekhez külön elektromos fűtőelemet is lehet rendelni. Minden DELLA fürdőszobai csőradiátor –csatlakoztatva egy ilyen elektromos fűtőelemmell- meleget képes szolgáltatni a fűtésmentes időszakokban. A fűtőelem teljesítményével kapcsolatos előírásokat feltétlenül be kell tartani. A fűtőelem kábelhossza 1500 mm. Üzemeltetési feltételek A próba nyomás 13 bar, a max. üzemi nyomás 10 bar és a max. üzemi hőmérséklet 110 °C Felületkezelés Magas színvonalú, környezetbarát, kétrétegű festés a DIN 55900-nak megfelelően, ATL beégető alapozás, vízben oldódó festékek alkalmazásával; elektroszatikus porréteg képzéssel. Csatlakozók A fürdőszobai fűtőtestet 4x ½’’belső menet és 1x 1/4 ’’ belső menet csatlakozásokkal (légtelenítő dugóval) szállítjuk. Márkás kereskedelmi termékek a legmagasabb színvonalon A fűtésteljesítményre és a gyártásminőségre vonatkoztatott legteljesebb biztonság az elismert európai intézetek folyamatos ellenőrzéseinek köszönhetően. ISO minősítésű gyártási folyamatok. 10 éves garancia a jótállási feltételeknek megfelelően.

Tender szövegek

A Vogel & Noot DELLA fürdőszobai csőradiátor szabályos körátmérőjű, acél fűtő- és gyűjtőcsövekből ellenállásos csőhegesztési eljárással (láthatatlan hegesztési varratok) összekötve; az összes csővég speciális dörzs-hegesztési eljárással lezárva készül. Max. üzemi nyomás 10 bar, ill. próbanyomás 13 bar, max. üzemi hőmérséklet 110 ºC . A fűtőteljesítmény a DIN EN 442-es, illetve az ÖNORM EN 442-es normáknak megfelelően ellenőrizve. Szállítás vak- és légtelenítő dugókkal, szerelési segédeszközökkel, a falra szereléshez szükséges szettel a fűtőtest vízszintes vagy függőleges rögzítéséhez. DIN 55900-nek megfelelő, kettős víztaszító festékréteg, katódos, merülő alapozás (ATL), felső festékréteg elektroszatikus porréteg képzéssel. Beépítési lehetőség a PTC - elektromos fűtőelem részére. Csatlakozások 4x 1/2" belső menet.

 

Tender szövegek

A Vogel & Noot ALPHA WAVE fürdőszobai csőradiátor szabályos körátmérőjű, acél fűtő- és gyűjtőcsövekből ellenállásos csőhegesztési eljárással (láthatatlan hegesztési varratok) összekötve; az összes csővég speciális dörzs-hegesztési eljárással lezárva készül. Max. üzemi nyomás 10 bar, ill. próbanyomás 13 bar, max. üzemi hőmérséklet 110 ºC . A fűtőteljesítmény a DIN EN 442-es, illetve az ÖNORM EN 442-es normáknak megfelelően ellenőrizve. Szállítás vak- és légtelenítő dugókkal, szerelési segédeszközökkel, a falra szereléshez szükséges szettel a fűtőtest vízszintes vagy függőleges rögzítéséhez. DIN 55900-nek megfelelő, kettős víztaszító festékréteg, katódos, merítő alapozás (ATL), felső festékréteg elektroszatikus porréteg képzéssel. Beépítési lehetőség a PTC - elektromos fűtőelem részére. Csatlakozások 4x G ½ belső menet.

a